ZIRHLI TEXNIKALARNI BOSHQARISH TRENAJYORLARINING RIVOJLANISH TARIXI - Mavlyutov, R.K (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Maqolada zirhli texnikalarni boshqarish trenajyorlari, ularning rivojlanish tarixi, turli avlodlardagi haydash trenajyorlarning asosiy tuzilish elementlari, ularning afzalliklari va kamchiliklari, haydovchi-mexaniklarni tayyorlash imkoniyatlari ko‘rib chiqilgan.