XIZMAT KO‘RSATISHDA TURIZM SOHASINI RIVOJLANTIRISHNING INNOVATSION YO‘NALISHLARI - Shukurov, T.I (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Ushbu maqolada bugungi kunda katta ahamiyat kasb etgan turizm sohasini har qanday iqtisodiy sharoitda rivojlantirishning innovatsion yo‘nalishlari va bu bo‘yicha qilinayotgan keng ko‘lamli ishlar yoritib berilgan. Shuningdek, iqtisodiy barqarorlikni ta’minlashda turizmni kengaytirishning o‘rni yoritib berilgan.