ZAMONAVIY TO‘QIMACHILIK TEXNOLOGIYALARINING RAQOBATBARDOSHLIKKA TA’SIRI - Teshaboyev, Baxromjon (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Ushbu maqolada to‘qimachilik sanoati qollaniladigan zamonaviy texnologiyalar hamda ulardan foydalanish haqida fikrlar keltirilgan. To‘qimachilik sanoatida zamonaviy texnologiyalardan foydalanish va korxonalarning raqobatbardoshligini yanada oshirish, ishlab chiqarilayotgan maxsulot sifatini yaxshilash borasida mulohazalar bildirilgan.