HAZRATI BASHIR QISHLOG‘INING ZIYORAT TURIZIMI - Safarov, I.B; Omonullayev, O.H (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Ushbu maqolada Hazrati Bashir qishlog‘ining ziyorat turizmining tez suratda rivojlanishi va yurtimiz turizmiga qo‘shayotgan beqiyos hissasi, shuningdeh ushbu obyektlarda turizmning yanada rivijlanishini tahlil qilish asosida Hazrati Bashir qishlog‘ida turizm rivojlanishining mavjud muommolarini aniqlash, ularni yechimi bo‘yicha taklif va tafsiyalar keltirib o‘tilgan.