BALKA EGILISHIDAGI DEFORMATSIYA - Zоkirova Dilorom Axmedovna (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
WP-950 qurilma uskunasida egiluvchi to‘g‘ri balkalarning deformatsiyasiga doir bir qancha tajribalar o‘tkazishga imkon beradi. Ushbu maqolada materiallar qarshiligi fanida WP-950 sinov uskunasida markaziy kuch ta’siridagi elastik chiziq tajriba yordamida ikki tayanchdagi balkada elastik сhizig‘i o‘lchanadi va matematik hisoblangan natijalar bilan taqqoslanadi.