OLIY TA’LIM TIZIMIDA PEDAGOGIK FAOLIYATNING MAZMUNI VA MAQSADI - Siddiqova, Sadoqat G‘afforovna; Saidjonova , Parvina Shuxratovna (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Mazkur maqolada oliy ta’lim muassasalari faoliyati, jumladan o‘quv jarayonida pedagogik faoliyatning o‘ziga xos jihatlari, oliy ta’lim tizimida pedagogik faoliyat mazmuni va mohiyati, pedagogik maqsadning o‘ziga xosligi, pedagogik faoliyatining obyekti va subyekti kabi masalalar yoritib berilgan.