TA’LIM JARAYONIGA INTEGRATIV YONDASHUVNING FALSAFIY VA PSIXOLOGIK JIHATLARI - Siddiqova, Sadoqat G‘afforovna (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Mazkur maqolada oliy ta’lim muassasalari faoliyati, jumladan o‘quv jarayonida integratsiyaning pedagogik jihatlari, ta’lim jarayoniga integrativ yondashuvning falsafiy va psixologik jihatlari, ta’lim integratsiyasining turli xil darajalari, ta’limga integrativ yondashuv kabi masalalar yoritib berilgan.