PROFESSIONAL TA’LIM MUASSASALARI VA KORXONALARNING INTEGRATIV HAMKORLIGI MAZMUNI - To‘xtayeva, Zebo Sharifovna; Mamedova , Adilya Adilyevna (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Maqolada korxonalar va professional ta’lim muassasalarining hamkorlik integrativ hamkorligi, ishlab chiqarish va ta’lim tizimi integratsiyalashuvi, kadrlar tayyorlash tizimini rivojlantirish, bo‘lajak mutaxassislarning kelajakda mustaqil faoliyat yuritish qobiliyatlarini rivojlantirish, o‘zaro manfaatli ijtimoiy hamkorlikni yo‘lga qo‘yish kabi masalalar yoritib berilgan