TA’LIM MUASSASALARI TALABALARINING IJODIY-AMALIY FAOLIYATGA YO‘NALTIRISHNING TASHKILIY JIHATLARI - To‘xtayeva, Zebo Sharifovna; Muxamadiyeva, Ruxsora Abboskulovna (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Ushbu maqolada talabalarning ijodiy-amaliy faoliyatga yo‘naltirish jarayonini motivatsion ta’lim sharoitida tashkil qilishning hamda motivasion ta’lim muhitini yaratishda pedagogik ijodkorlikning ahamiyati, o‘qituvchining kasbiy faoliyatining tarkibiy qismlari, o‘quv motivlari mohiyati va uning o‘ziga xos jihatlari kabi masalalar tahlili bayon qilingan