O‘ZBEK TILIDA EGANING QO‘LLANISHI HAQIDA - Ummataliyev, Ayyubxon Orifjon o‘g‘li; Arabboyeva, MahfuzaAkramjonova (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Mazkur maqolada mavjud bo‘lgan ega mavzusiga oid ma’lumotlar batafsil bayon etilgan bo‘lib , unda eganing gapdagi o‘rni qay darajada ekanligi ko‘rsatilgan va ushbu mavzu yuzasidan eng kerakli ma’lumotlar keltirilgan.