OCHIQ KANALLARDA SUV OQIMI TEZLIGINI OʻLCHASH - Gayipov, Isa Kidirbay uli; Esemuratova, Gulayim Malik qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Maqolada ochiq kanallarda suv oqimi tezligini oʻlchash mavzusi yoritilgan boʻlib, unda suv oqimini aniqlashning zaruriyati, nazorat oʻlchash stansiyalari, suv sarfini oʻlchash formulalari va suv oqimini oʻlchashning turli usullari keltirilgan.