BO‘LAJAK INGLIZ TILI FANI O‘QITUVCHILARINING JAHON PSIXOLOGLARI TOMONIDAN TADQIQ ETILISHI - Ataxo‘jayeva , Shaxlo Anvarovna (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
ushbu maqolada ingliz tili o‘qituvchilarini tadqiq etish jarayoni haqida fikr yuritiladi. Jahon va o‘zbek psixologlarining tadqiqot obyekti sifatida tanlangan o‘qituvchi va uning jamiyatdagi roli ochib beriladi.