METABOLIZMNI O‘RGANISH USULLARI - Karimov , Jamoliddin Abduhalilovich (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Metabolik jarayonlarni o‘rganish usullari asosan ikki guruhga bo‘linadi, ular quyidagilarga bo‘linadi: butun tanada o‘tkaziladigan va tananing alohida qismlarida olib boriladigan, parchalanish usullari.