O‘SIMLIKLARNI BARGIDAN OZIQLANTIRISH VA O‘GITLARNI ME’YORIDA QO‘LLASH - Islomova , Gulsevar Qaxramon qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
O‘simliklarni bargidan oziqlantirish va bu orqali hosildorlikni oshirish shuningdek, qurg‘oqchilikka chidamliligini oshirish, zararkunanda hasharotlarga qarshi kurashish va sho‘rlanishni oldini olish. Shuningdek, turli xildagi makro va mikro elementlardan foylanib yuqori va sifatli mahsulotlar olish to‘g‘risida.