HUDUDLAR TURIZMINI RIVOJLANTIRISH ISTIQBOLLARI - Umarova Zеvi Odilovna (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Maqolada mamlakatimiz turizmning rivojlanishi unga ta’sir qiluvchi omillar, mamlakatimizda turizm borasida yaratilayotgan imkoniyatlar, aholiga ko‘rsatilayotgan xizmatlar turi va sifatini oshirish, shuningdek sohani rivojlantirish istiqbollari yoritilgan.