BOSHQARUV JARAYONIDA RAHBAR SIYOSIY FAOLLIGINI OSHIRISHNING PSIXOLOGIK JIHATLARI - Abdullayeva , Laylo; Kayumova , Go‘zal Narzullayevna (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Ushbu maqola Boshqaruv psixologiyasida boshqaruv faoliyati bilan bog‘liq bo‘lgan muammolar guruhlarning o‘zaro faoliyatini samarali uslubda tashkil etish va birgalikdagi faoliyatning psixologik mexanizmlari yoritilgan.