XUSUSIY SEKTOR KORXONALARIDA SOLIQ TIZIMINI TAKOMILLASHTIRISH YO‘LLARI - Rasulov , Lazizbek Farxod o‘g‘li; Khurmatov , Behzod (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Mazkur maqolada respublikamizda faoliyat ko‘rsatayotgan xususiy sektor korxonalarida yangi soliq tizimini samaradorligini ta’minlash hisoblanadi. Har qaysi xususiy sektorning iqtisodiy rivojlanishida soliq tizimi o‘ta muhim rol o‘ynaydi.