PISA TADQIQOTLARIDA MATEMATIK SAVODXONLIKNI ANIQLASH JIHATLARI - Usarov , Sardor Abdunazirovich (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Ushbu maqolada Pisa xalqaro baholash dasturida matematik savodxonlikni aniqlash jihatlari haqida ma’lumotlar keltirilgan.