АВТОМОБИЛЛАР УЧУН ТРАНСМИССИЯЛАРНИНГ АСОСИЙ ҚИСМЛАРИ ВА УЛАРНИ ТАКОМИЛЛАШТИРИШ - Нумонова, Шамигул Абдураҳмоновна; Шокиров , Азиз Камолович (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Ушбу мақолада автомобиллар транмиссияларининг турлари, уларнинг имкониятлари ва ишлаш принциплари, автомобилларнинг ҳаракатланиш пайтида улардаги ғилдиракларига таъсир қилувчи кучларнинг роли ҳақида маълумотлар келтирилган бўлиб, уларни янада ривожлантириш мақсадида автомобил трансмиссияларини такомиллаштириш йўллари ҳақида батафсил маълумотлар баён этилган.