TENGLAMANING ILDIZINI KESMANI TENG IKKIGA BO‘LISH USULI BILAN TOPISH - Abirayev , Imomali; Ashurova, Barno (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Agar tenglamaning ildizi [a,b] kesmada bo‘lsa, ildizni kesmani teng ikkiga bo‘lish orqalii topish