LYUPIN OʻSIMLIGI KIMYOVIY TARKIBI VA XALK TABOBATIDA QOʻLLANILISHI - Mamatqulova , S.A.; Abdujabborova , Charosxon Sanjarbek qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Ushbu maqolada Oʻzbekistonda uchraydigan Lyupin usimligining morfologiyasi, foydalanish, oziklanish, kimyoviy tarkibi, farmakologiyasi va halq tabobatida ishlatilishi toʻgʻrisida soʻz borgan.