KICHIK O‘LCHAMLI LEYBNITS ALGEBRALARINING KVAZI-DIFFERENSIYALASHLARI VA ULARNING XOSSALARI - Musayev , Sardor Habibulla o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Maqolada kichik o‘lchamli Leybnits algebralarining kvazi-differensiallashlari va ularning xossalari haqida olingan natijalar keltiriladi.