MA’LUMOTLAR BAZASI YORDAMIDA OMBOR BOSHQARUVINI AVTOMATLASHTIRISH - Botiraliyev , Dildorbek Muzaffar oʻg‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Mazkur maqolada ombor boshqaruvini avtomatlashtirishda ma’lumotlar bazasidan foydalnish bo‘yicha fikr yuritiladi