MUSTAQIL TA’LIM MASHG‘ULOTLARINI TASHKIL ETISHDA DIFFERENSIAL TA’LIMDAN FOYDALANISH - Imomov , Obidjon Elamonovich (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Ushbu maqolada texnika oliy ta’lim muassasalari talabalariga fizika fanidan mustaqil ta’lim mashg‘ulotlarini tashkil etish jarayonining “Differensiallashgan yondashuvga asoslangan ta’lim trayektoriyalarini qurishning metodik modeli” keltirib o‘tilgan.