GEOMETRIK MASALALARNI YECHISHDA IZLASH METODIDAN FOYDALANISH HAQIDA - Turayev, Haydar; Raimkulov, Sherali Urazdavlatovich; О‘taganova Umida Egamberdi qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Ushbu maqolada planimetriya masalalarini yechishning “yechimlarni tanlash” usuli (metodi) yordamida hisoblash keltirilib о‘tilgan.