FIZIKA FANINI O‘QITISHDA O‘QITUVCHI VA O‘QUVCHILARGA QO‘YILADIGAN TALABLAR - Ibragimova , Nilufar O‘rmonjonovna (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Mazkur maqolada o‘qituvchilarga qo‘yiladigan talablar, boshqaruvchilik faoliyati, tashkilotchilik, bilish faoliyati, aloqalashuv faoliyati, bu jarayonda o‘quvchilarga qo‘yiladigan talablar, fizik kattaliklar, kimyoviy elementlar molyar massasi yoritib berilgan.