PYTHON DASTURLASH TILIDA TIBBIYOT VA TA’LIM MUASSASALARIDA HODIMLARNING ISH VAQTINI MONITORING QILISH DASTURIY-APPARAT MAJMUASINI ISHLAB CHIQISH - Norqobilov , Dilshod Normurod o‘g‘li; Uzakov , Zair (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Maqolada Face Control va Radio-Frequency Identification tizimlari asosida Python dasturlash tilida tibbiyot va ta’lim muassasalarida hodimlarning ish vaqtini monitoring qilish dasturiy-apparat majmuasini ishlab chiqish texnologiyasi yoritilgan