UMUMIY O‘RTA TA’LIM MUASSASALARIDA PEDAGOGIK JARAYONLARNI TASHKIL ETISH VA BOSHQARISHDA REFLEKSIV YONDASHUV TEXNOLOGIYALARNI JORIY ETISH - Odiljanova , Gulasal Ilhomjon qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Ushbu maqolada ta’lim tizimi boshqaruvining ahamiyati va maktablarining boshqaruvi ularning xususiyatlari, o‘qituvchilarning kasbiy refleksiyasi o‘quvchilarning aqliy salohiyatini rivojlantiruvchi omili sifatidagi olimlarning qarashlari, kasbiy refleksiyaga doir muammolar va yechimlar haqida fikr yuritilgan.