OLINGAN NILPOTENT LEYBNITS ALGEBRASINING YECHILUVCHAN KENGAYTMASI - Jo‘rayev , Muhammadali Erkin o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Ta’kidlash joizki, Leybnits ayniyatini qanoatlantiruvchi algebra birinchi bo‘lib 1965 yilda A. Bloxning ishida D-algebralar nomi bilan kiritilgan edi.