ZAMONAVIY GEODEZIK USULLARDA MUHANDISLIK OBYEKTLARINI OʻLCHASH - Aralov , Muzaffar Muxammadiyevich; Halimova , Ferangiz Atoullo qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Maqolada navigatsion sun’iy yo‘ldosh sistemalari asosida davlat geodezik koordinatalarini aniqlash, shuningdek geodeziyaning boshqa usullaridan foydalanib hamda GPS, GLONASS navigatsion sun’iy yo‘ldosh texnologiyalariga asoslangan davlat geodezik koordinatalarini barpo etish borasida ishlar bayon qilingan.