7- SINF TEXNOLOGIYA DARSLARIDA METALL VA QOTISHMALARGA ISHLOV BERISH TEXNOLOGIYASINI VIRTUAL STAND ASOSIDA O‘QITISH METODIKASI - Baxtiyorova , Sobiraxon Ixtiyor qizi; Husanova , Sevinch Baxtiyor qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Ta’lim jarayonidagi tub islohatlar zamirida ishlab chiqilgan farmon va qarorlar asosida umumta’lim maktablarida tashlkil etilayotgan va ta’lim jarayonida tadbiq qilinayotgan bir qator ilmiy izlanish va yangiliklar qatorida darslarni virtual stendlar orqali tashkil etish, o‘quvchilar ko‘z o‘ngida ko‘rishni iloji bo‘lmagan jarayonlarni kompyuter dasturlari orqali ishlab chiqilgan ma’lumotlar bazasi bilan boyitish kabi faoliyatlarni yo‘lga qo‘yish umumta’lim maktablarida balki har qanday ta’lim dargohida o‘z asosini topadi.