POLIMER-BITUM BOG‘LOVCHILAR ASOSIDAGI KO‘P SHAG`ALLI ASFALT-BETONLARNING FIZIK-MEXANIK XUSUSIYATLARINI TADQIQ QILISH - Bobojonov , Rovshan Tursinovich (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
polimer-bitum bog‘lovchilar asosidagi A tipidagi asfalt-beton va 20-navli maydalangan mastikali asfalt-betonning fizik-mexanik xossalari o‘rganildi. Tadqiqotlar natijasida ko‘p maydalangan asfalt-betonni polimer qo‘shimchalar bilan modifikatsiyalash samaradorligi isbotlandi.