OPERATSION HISOBNING BA’ZI KOSHI MASALALALARINI YECHISHGA TADBIQLARI - Eshmirzayev , O.A; Rahimov , B.SH (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Ushbu ishda yuqori tartibli o‘zgarmas koeffitsiyentli differensial tenglamalar uchun Koshi masalasini Laplas almashtirishlaridan foydalanib yechish haqida gapriladi.