FIZIK MASALALAR YECHIMINI ANIQ INTEGRALGA MODELLASHTIRISH - Muhiddinova , Gulzoda Shukur qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Ushbu maqolada oliy o‘quv yurtlarida ta’lim oladigan talabalarning mutaxassislik fanlarida uchraydigan bir qancha kasbiy masalalari, ularni yechimini topishda matematik modellashtirishning ahamiyatlari va unga turlicha yondashuvlar keltirilgan.