INTEGRO-INTEGRATSIYALASH METODI - Nuraliyeva , Feruza Abdusalim qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Ushbu maqolada differensial tenglama turi, chekka va boshlang‘ich shartlar sinfi, shuningdek differensial tenglama koeffisientlariga ega bo‘lgan funksioanal maydon vazifasini belgilaydigan vazifalar sinflarini hal qilish uchun mos bo‘lgan ayirmali sxemalariga ega bo‘lish tadqiq etilgan.