RESPUBLIKAMIZDA EKOLOGIK VA HAYOT FAOLIYATI XAVFSIZLIGIGA OID MUAMMOLAR VA YECHIMLAR - Karabayeva , Zumrat Tairovna; Ortiqov , Ozod (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Zamonaviy dunyomizda atrof-muhitni saqlash va hayot faoliyati xavfsizligini ta’minlash tobora muhim ahamiyat kasb etmoqda. Ushbu maqolada respublikamizda ushbu sohalarda duch keladigan muammolar ko‘rib chiqiladi va ularni hal qilish uchun samarali yechimlar taklif etiladi.