“ASYETIS” OZIQ OVQAT QO‘SHILMASINING KIMYOVIY TARKIBI - Asqarov , I.R; Mamatqulova , S.A; G‘ulomova , Nodira Sherali qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Maqolada “Asyetis”oziq ovqat qo‘shilmasining kimyoviy tarkibi,100gram miqdordagi mahsulotning makroelementlari hamda mikroelementlari miqdori, 100gram mahsulotdagi kalloriyasi va inson organizmi uchun ahamiyati o‘rganilib adabiyotlar asosida tahlil qilindi.