“AS LUPINUS” TARKIBIDAGI VITAMINLAR MIQDORINI ANIQLASH - Asqarov , Ibrohim Rahmonovich; Abdujabborova , Charosxon Sanjarbek qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Ushbu maqolada O‘zbekistonda uchraydigan Yapon saforasi daraxtining mevasi va bargi, hamda Lupin o‘simligining doni 1:1 nisbatdagi aralashmasi tarkibidagi biologik faolligini aniqlash maqsadida suyuqlik xromatografiyasi usuli yordamida aralashma tarkibidagi aniqlangan vitaminlar miqdori haqida so‘z borgan.