MAPLE DASTURIDA SHARTLI EKSTREMUM MASALALARINI HISOBLASH - Mustafoyeva , Feruza Muhammadqul qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Maqola shartli ekstremum masalalarini yechishga qaratilgan bo‘lib,unda ko‘rilgan masalalar Lagranj ko‘paytuvchilari usuli bilan Maple dasturi yordamida yechilgan.Maple dasturi yordamida geometik tatbiqi keltirilgan.