MATEMATIKA-FIZIKA FANIDAN ISSIQLIK TARQALISH TENGLAMASI UCHUN ARALASH MASALALARNI FUR’E USULI BILAN YECHISH - Hamroyeva , Zilola Qahramonovna (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Ushbu maqolada talabalarning kasbiy madaniyatini rivojlantirish muammosining dolzarbligi va nazariy asoslari, maktab matematika o‘qituvchilarining kasbiy madaniyatini rivojlantirish jarayoni, matematik-fizika fanidan masalalar yechish, reflektiv va ijodiy fikrlash, masala tuzilmalar, tarkibiy qismlarning mazmuni ta’kidlanadi.