YAQINLASHUVCHI KETMA-KETLIKLAR GIPERFAZOSI - Turdiyev, Sh.R. (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Ushbu maqolada giperfazolarning topologik xossalari, jumladan - yaqinlashuvchi ketma-ketliklar giperfazosining -xarakteri kardinal funksiyasini; - yaqinlashuvchi ketma-ketliklar giperfazosining to‘r salmoq kardinal funksiyasini topish. yoritilgan bo‘lib, giperfazolarning topologik kardinal funksiyalari ko‘rib chiqilgan: