KORXONALARNING ISHCHI XODIMLARINING ISH HAQINI HISOBLASH USULLARI - Sadikov , Zafarbek Adilbekovich; Yigitaliyev , Asliddin (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Ushbu maqolada korxonadagi xodimlarni boshqarish va ish haqini xisoblash ishlari olib borilgan.