NATURAL SONLAR. ARIFMETIKANING ASOSIY TEOREMASI. BUTUN SONLAR. BO‘LUVCHILAR. YEVKLID ALGORITMI. - Nurkayev , Shuhrat Jurayevich (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Ushbu maqolada Natural sonlar. Arifmetikaning asosiy teoremasi. Butun sonlar. Bo‘luvchilar. Yevklid algoritmi tushintiriladi.