SHO‘RLANGAN MAYDONLARDA SOYANING SUG‘ORISH TARTIBLARI - Eshonqulov Jamoliddin Saporboy o‘g‘li; Gulmetov Odilbek Shavkat o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Ushbu maqolada Sardoba suv ombori toshqinidan keyingi sug‘oriladigan yerlarning eko-meliorativ holatini yaxshilash, unumdorligini saqlash va oshirish maqsadida soya o‘simligini yetishtirishda sug‘orish oldi tuproq namligi, sug‘orish tartiblari, sonlari va ma’sumiy suv iste’moli ko‘rsatkchilari bo‘yicha ma’lumotlar keltirilgan.