GEOGRAFIYA ILIMINE QARASLARDÍŃ TARIYXÍY BAǴDARLARÍ - Uzakbaev K.K.; Turǵanbaev D.N (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
bul ilimiy maqalada geografiya ilimine qaraslardıń tariyxıy baǵdarları haqqında sóz baradı.