MATEMATIKA FANINI RIVOJLANTIRISHNING HUQUQIY ASOSLARINI TAKOMILLASHTIRISH - Salimova Miyassar Umid qizi; Ismatova Munavvar Yunus qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Ushbu maqolada matematika fanini yanada rivojlanirishning huquqiy asoslarini ishlab chiqish, hamda bu fanni maktablarda o‘quvchilarga qiziqarli tarzda o‘rgatish usullari va matematka fan o‘qituvchilarini ilmiy salohiyatini oshirish uchun qilinishi kerak bo‘lgan vazifalar yoritilgan.