ELLIPTIK EGRI CHIZIQLARNING KRIPTOGRAFIYADA QO‘LLANISHI - Allanov, Orif Menglimuratovich; Jabborov, Sherzod Nabijon o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2022)
Ushbu maqolada Elliptik egri chiziq strukturasi va ularning ahamiyati, kriptografik tizimlarda Elliptik egri chiziqlarning qo'llanilishi tavsiflangan.