UMUMIY O‘RTA TA’LIMDA JISMONIY TARBIYANING MAZMUNI VA MOHIYATI - Farxod G‘aybillayev (Educational Research in Universal Sciences, 2022)
Ushbu maqolada umumiy o‘rta ta’limda jismoniy tarbiyaning mazmuni hamda mohiyati haqida nazariy ma’lumotlar, hamda jismoniy tarbiya tizimi hamda jismoniy rivolanish haqida ma’lumotlar berilgan. Umumiy o‘rta ta’lim tizimida jismoniy tarbiya darslarida gimnastika sport turining ahamiyati haqida ham so‘z boradi.