“ЦИЛИНДРИК ЖИСМЛАРГА” МЕХАНИК ИШЛОВ БЕРИШ - Ботиров, А. А. (Educational Research in Universal Sciences, 2022)
Мақоладан кўзланган мақсадни амалга оширишриш учун қуйидаги лойиҳалаш ва амалий тадқиқот ишлари бажарилган: -Тиғли асбоб билан ишлов бериш орқали буюм сифати ва аниқлигининг талаб қилинаётган шароитлари ва кўрсаткичларини технологик жараён талабларидан ажратиш мумкин эмас. Қирқиш кучлари тарангтехнологик тизим шароитларида буюм сиртқи қатлами ўлчам ва шаклларида хатоликлар келтириб чиқаради.