ДЕТАЛ ЮЗАЛАРИНИНГ ҚАТТИҚЛИГИНИ ЦЕМЕНТАЦИЯ УСУЛИ БИЛАН ОШИРИШ - Рустамова, М.М. (Educational Research in Universal Sciences, 2022)
“Farg‘onaazot” АЖ корхонасида юқори оксидланиш ва емирувчи кимёвий моддалар таъсирида ишловчи валлар, ўқлар, барабанлар тез емирилади ва уларнинг мустаҳкамлиги пасаяди. Цеентация усулини ишлаб чиқаришга тадбиқ этиш орқали ушбу деталларнинг ишлаш муддатини узайтириш йўли билан меҳнат самарадорлигини ошириш масаласи кўрилган.